Juichende recensies voor Denken als Elon Musk

Vier sterren in de Volkskrant

‘Iedereen is bang voor Musk, en met een reden. Blijkt uit de vele kleine anekdotes in het boekje Denken als Elon Musk van Erwin Wijman en Jeanine Blaauw, over de beroemde, bejubelde en gehate baas van SpaceX, Tesla en nog een stel techbedrijven. Wijman en Blaauw kijken met een marketingoog naar hoe Musk de zaken aanpakt en dat is lezenswaardig en vermakelijk (de Volkskrant gaf vier sterren) . Het boekje leunt zwaar op de Musk-biografie van Ashlee Vance, maar is veel lekkerder geschreven.

(…) een prima cadeau in een prettige prijscategorie. En dan krijg je nog de gebonden versie ook. Musk zou tevreden zijn.’

‘Fijne, vlotte schrijfstijl… en solide intellectuele basis’ – Sprout is laaiend enthousiast

‘Voor de serie Topondernemers van uitgeverij Haystack brachten Erwin Wijman en Jeanine Blaauw het boek Denken als Elon Musk uit, voorzien van twaalf lessen uit het leven van de Amerikaanse – en van origine Zuid-Afrikaanse – ondernemer. Nu is er al veel geschreven over het fenomeen Musk, maar de fijne, vlotte schrijfstijl in Denken als Elon Musk maakt veel goed. De vele verwijzingen naar uiteenlopende vakliteratuur en eerdere interviews met Musk voorzien het boek daarbij van een solide intellectuele basis.

Erwin WijmanDenken als Elon Musk